3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Tarım İlçe Müdürlüğü'nden toplantı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Bayat köyünde, Ereğli Tarım İlçe Müdürlüğü çiftçiyi bilgilendirme toplantısı düzenledi. 

Ereğli'nin Bayat köyü Tarımsal Kalkındırma Kooperatifine ait düğün salonunda yapılan toplantıda, çiftçilere Fındıkta Entegre Mücadele konusunda ve Gübreleme hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Zonguldak Tarım İl Müdürü Yusuf Akın, Ereğli Tarım Müdürü Hakan Tekin ve Ziraat Mühendisleri katıldı.
 
Ereğli Tarım Müdürü Hakan Tekin, katılımın fazla olması nedeniyle teşekkür etti. tekin, “Bayat köyü bölgenin nüfus bakımından en yoğun bölge olması, fındığın hakim bir ürün olması, en fazla tarım arazisine sahip olması toplantımızı burada yapmamıza neden olmuştur. Burada vereceğimiz bilgilerle fındık tarlalarında daha fazla verim alacaksınız. Yoğun katılımdan dolayı teşekkür ederim” dedi. 

Konuşmaların ardından Ziraat Yüksek Mühendisi Elvan Sökeli ve Ziraat Mühendisi İmdat Aydın Fındıkta Entegre Mücadele ve Gübreleme konularını slayt eşliğinde salonda bulunan çiftçilere anlattı.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 15:58:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?