3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Tartışılan araziye Vali ziyareti

Zonguldak Valisi Erdal Ata, Çaycuma ilçesinde Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile Demokrasi Platformu üyelerini karşı karşıya getiren Anadolu Lisesi’nin inşaa edileceği Belediye Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti.


Kayseri’li işadamı Rıfat Güpgüpoğlu tarafından yapılması düşünülen Anadolu Lisesi, önceki gün Çaycuma İlçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile Belediye Sosyal tesislerine okul yapımına karşı çıkan Çaycuma Demokrasi Platformu üyeleri arasında tartışmalara neden olmuştu. Bölgedeki yaşananan gelişmeler üzerine Zonguldak valisi Erdal Ata, Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, Zonguldak Bayındırlık ve İskan Müdürü Kemal Memiş, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özdemir ile birlikte okulun yapılması düşünülen araziyi gezdi. Bataklık ve vasıfsız arazi hakkında yanındakilerden bilgi alan Vali Ata, okul yapımının önemli olduğunu ve inşaatın devamında kararlı olduklarını ifade etti. 25 Eylül 2008 tarihinde Zonguldak Valilik toplantı Salonu’nda Kayserili hayırsever işadamı Rıfat Güpgüpoğlu, Zonguldak Valisi Erdal Ata, Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, Zonguldak Bayındırlık ve İskan Müdürü Kemal Memiş, şube müdürleri ve Güpgüpoğlu şirketleri yetkililerinin de katıldığı törenle ilçedeki Belediye Sosyal Tesisleri’ne 24 derslik Anadolu Lisesi yapımı için protokol imzalanmıştı.
Ata ve beraberindekiler, aynı sosyal tesisler içerisinde yapımı düşünülen Huzur evi inşaatını da gezerek, yapılan ve yapılması düşünülen çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

İha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 09:37:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?