4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Taşocağı kamyonu kaza yaptı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, bir firmaya ait taşocağında çalışan işçileri taşıyan kamyonetin şarampole devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. 

Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde Zonguldak-Ereğli Karayolu'nun Kandilli rampasından aşağıya inen İsmail Aydın (48) idaresindeki 67 LP 370 plakalı kamyonetin fireni boşaldı. Bir firmaya ait taşocağında çalışan işçileri taşıyan kamyonet, aşırı hızlanınca hakimiyetini kaybederek takla attı ve şarampole devrildi. Hurdaya dönen araçta bulunan işçilerden Yücel Aydoğdu ve Engin Baran, kaza yerinde hayatını kaybetti. Aynı aracın kasasında bulunan işçilerden Yusuf Çengel (27), Ali Şirin (22), Murat Aydoğdu (22), Hüseyin Demir (42), Kenan Varan (22) ve sürücü İsmail Aydın, yoldan geçen araçlar ve ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.
Jandarma ve polis, kaza yerinde önlem alarak trafiği kontrollü olarak sağladı. Cumhuriyet Savcısı'nın kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından cesetler kaldırılırken, hastanedeki yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2006 Cuma 01:49:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?