3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Tayini çıkan öğretmenlere uğurlama

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde, tayini çıkan 6 öğretmen için veda programı düzenlendi.

Türk Eğitim Sen Gökçebey Temsilciliği tarafından tayini çıkan Gökçebey İlköğretim Okulu'nda görev yapan İbrahim Coşkun, Bakacakkadı Durmuş Demirel İlköğretim Okulu'nda görevli İsmail Tetik, Çok Programlı Lise Bilgisayar Öğretmeni Harun Yağıcı, Namazgâh İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni İrfan Aslan, Çok Programlı Lise İngilizce Öğretmeni Dilek Işık, Atatürk İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Dersi öğretmeni Aykan Günbahar için veda programı düzenlendi.

Ada Düğün Salonu’nda düzenlenen veda programına sendikacıların yanı sıra İlçe Tarım Müdürü İrfan Soysal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fazıl Aytaş tayini çıkan öğretmenlerin arkadaşları da katıldı.

Türk Eğitim-Sen Gökçebey Temsilcisi Emrullah Deliacı, öğretmenlere hediye verdi. Öğretmenlik mesleğinin zorluklarına değinen Deliacı, meslektaşlarına ilçede yaptıkları başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Öğretmen arkadaşlarına yeni görevinde de başarılar dileyen Deliacı, daha önce Türk Eğitim Sen Gökçebey Temsilciği görevini yürütmüş olan Ramazan Paskal’ a Türk Eğitim Sen ve 67 numara yazılı forma hediye etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 18:53:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?