7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

TDH ülkenin kaderini değiştirecek

TDH’DEN TANIŞMA GECESİ

Türkiye Değişim Hareketi Zonguldak Temsilciliği tarafından tanışma gecesi düzenlendi. Gecede konuşan TDH Genel Sekreteri Hasan Aydın, hükümeti ve muhalefet partilerini eleştirdi.

Türkiye Değişim Hareketi Zonguldak Temsilciliği tarafından Deniz Kulübü’nde tanışma gecesi düzenlendi. Geceye TDH Genel Sekreteri Hasan Aydın, TDH Kurucu Üyesi ve emekli Emniyet Müdürü Affan Keçeci, kurucu üyeler Mustafa Ekşi, Faruk Tınay, TDH Kadın Kolları Genel Başkanı Beyhan Aydın, TDH Zonguldak il ve ilçe temsilcileri ile davetli sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Düzenlenen gecede ilk olarak TDH ile ilgili slayt gösterisi sunuldu. İlk konuşmayı ise Bakacakkadı Belediye Başkanı Muhammet Albuz yaptı. Albuz, “Artık televizyonlarda ve gazetelerde haber okumak, izlemek istemiyoruz. Amacımız, dürüst, doğru ve çalışkan olmaktır” dedi. Albuz’un ardından kurucu üyeler kendilerini tanıttı.

TDH Kadın Kolları Genel Başkanı Beyhan Aydın ise “Siyasi tarihimizde kadının içinde olmayan hiçbir başarı yok. TOH aynı başarıyı kadınlarımızla birlikte gerçekleştirecektir. Kadın mecliste yüzde 30 temsil edilecek” diye konuştu. TDH Zonguldak Temsilcisi Harun Akın ise TDH’nin Zonguldak’ın tüm ilçelerinde örgütlendiğini belirtti. TDH Bayrağı’nın en üst seviyeye çekildiğini ifade eden Akın, şöyle dedi:

“TDH Bayrağı’nı en üst seviyeye çekerek Mustafa Sarıgül’ü Başbakan yapmaya çalışıyor. Merkez ilçe başkanımız, beldelerimizde bayrağı en üst seviyelere taşımak için çalışmalarını yapıyor. Çaycuma’da, Ereğli’de önemli bir örgütlenme yaptık. Devrek’te çok önemli ilçelerimizden birisidir. Halkımız ciddi bir değişim istiyor. Halkımız AK Parti’den kurtulmak istiyor. Halkımız, muhalefete güvenmiyor. Çok çalışacağız. Bunu her defasında söylüyoruz. 10 milyon insan yoksulluk sınırında yaşıyor. Zonguldak’ta siyaset çok boş kalmış. Örgütlenmemiz bitti. Bundan sonra çok çalışacağız. Koşarak bayrağı en üst seviyeye getireceğiz.”

Zonguldak’ın önemli bir yer olduğunu söyleyen TDH Genel Sekreteri Hasan Aydın ise Zonguldak’ta milletvekilleri olmasına rağmen fazla çalışma olmadığını söyledi. Mevcut partilerin Türkiye’ye değiştiremeyeceğini ifade eden Aydın, “AK Parti başta olmak üzere CHP, MHP söz birliği yapmışçasına sanal gündem oluşturup onu konuşuyor. İşsizliği, ekonomiyi konuşmak yerine yapay gündemi konuşuyorlar. Türkiye’nin hiçbir sorunu görüşülmüyor. Kürt Açılımı ile neyi açtınız? Bu güne kadar neresi kapalıydı da onu açtılar? TDH halk hareketidir. Biz sokaktan yola çıktık. Halktan başlayarak yola çıktık. Çünkü birileri bu ülkeye sahip çıkmalıdır. Bu coğrafya üzerinde dünya imparatorluğu kuruldu. Sizler, bizler onların torunlarıyız. Fakat bu insanlar perişan. Bu ülkenin milletvekilleri ABD’ye giderken gümrükte ayakkabılarını çıkartıyor. Bunu gururuma yediremiyorum. Bunu hiç hak etmiyoruz. Bu ülkenin kaderini bu ülkenin evlatları değiştirecek. Sorunları çözeceğiz ama değişiklik yapacağız. Bu ülkenin sorunu eğitim, sağlık, politika değil. Sistem kurarak bunu zaten yapacağız. Önemli olan siyaseti adam etmektir. Bunu da biz yapacağız” dedi.

Konuşmaların ardından misafirlere Zonguldak’ı simgeleyen çeşitli hediyeler verildi.

TDH’DEN TANIŞMA GECESİ
TDH’DEN TANIŞMA GECESİ
TDH’DEN TANIŞMA GECESİ
TDH’DEN TANIŞMA GECESİ
TDH’DEN TANIŞMA GECESİ
TDH’DEN TANIŞMA GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2010 Pazar 12:25:00
Güncelleme :21 Şubat 2010 Pazar 12:34:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?