3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

TDH’den CHP'ye katılım

ALAPLI’DA TDH’DEN CHP'YE KATILIM

Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı ilçe Teşkilatınca partiye katılan 25 TDH’li için rozet takma töreni düzenlendi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kurduğu Türkiye Değişim Hareketi'nin (TDH) kapatılmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı ilçe Teşkilatına katılan 25 TDH’li için rozet takma töreni düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen rozet takma törenine CHP İl Başkanı Osman Yayla, CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin ve çok sayıda partili katıldı.

Rozet takma töreninde konuşan CHP İl Başkanı Osman Yayla, "Halkın iktidarını gerçekleştirecek olan partimiz, her geçen gün çığ gibi büyümekte, bu büyüyüşü ise bazılarını rahatsız etmektedir. Türkiye Değişim Hareketi’nden Türkiye çapında CHP büyük geçişler var, bunlardan birini de Alaplı’da yaşıyoruz. 25 arkadaşımız tekrar yuva döndü“ dedi.

Milletvekilliği adaylığı için CHP Alaplı ilçe Teşkilatından da helallik ve icazet isteyen Yayla, ”Milletvekilliği gönlümüze düşmüştür. Milletvekilliği hakkımdır diye de düşünüyorum. Allah nasip ederse milletvekilliği aday adayı olmak için istifa edeceğim. Bilerek veya bilmeyerek hata yapmış da olabilirim. Yaptıysam hakkınızı helal ediniz. Benden yana helal olsun. Milletvekilliği aday adayı için sizden icazet ve izin istemek için Alaplı’ya geldim. Milletvekili olursam sizlere ve bölgeme daha çok faydalı hizmetler sunacağımdan kuşkunuz olmasın” dedi.

Türkiye Değişim Hareketi Alaplı yönetim kurulu üyesi İrfan Türkyılmaz da konuşmasında, “Beraber emek verdiğimiz TDH’de görev alan tüm arkadaşlarıma ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Burası zaten bizim yuvamızdı. Bazı nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kalmıştık. Şimdi yeniden yuvamızda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozet takıldı.

ALAPLI’DA TDH’DEN CHP'YE KATILIM
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2011 Pazartesi 13:11:04
Güncelleme :10 Ocak 2011 Pazartesi 17:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?