5
Mayıs
2024
Pazar
ZONGULDAK

Tebrik kartları teknolojiye yenik düştü

Zonguldak’ta tebrik kartı satıcıları, satışların kötü gitmesinden şikayetçi. Eskisi gibi tebrik kartlarının rağbet görmediğini belirten satıcılar, teknolojinin romantizmi bitirdiğini söylediler.
Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Zonguldak şehir merkezinde stand açan tebrik kartı satıcıları, işlerinin durgun olduğunu söylediler.

10 yıldır kartpostal satışı yapan Volkan Güngör, daha önceki yıllarda büyük ilgi gösterilen kartların artık çok az miktarda satıldığını söyledi. Günlük kart satışlarındaki kazançların 30 milyon liraya kadar düştüğünü ifade eden Güngör, "Daha önceki yıllarda bugünkü parayla 100 milyon lirayı bulan kazancımız, 30 milyona kadar düştü. İnsanlar artık kartpostal satın almıyor. Herkes daha hızlı olan teknolojiyi tercih ediyor. İnsanların çoğunda cep telefonu var. Birbirleriyle bizzat görüşerek, mesajlaşarak iletişim sağlıyor. Gençler de internet kafe, işyeri ve evlerindeki bilgisayarlarda ücretsiz olarak gönderilen "e-kartları" kullanıyorlar. Artık tebrik kartları tarihe karışıyor" dedi

zonguldak
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2004 Perşembe 16:23:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?