3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

TED'den yeni spor kulubü

TED Zonguldak Koleji, 2008-2009 yeni eğitim öğretim yılında yeni bir spor kulübünün faaliyete geçtiğini bildirdi.


TED Zonguldak Koleji’nden yapılan yazılı açıklamada, 2008-2009 eğitim öğretim yılında Doğa Sporları Kulübüne kavuştuklarını ve ilk etkinliklerini havuzda “Aletli Dalış” ile başlattıklarını belirtti. Açıklamada, “TED Zonguldak Koleji, 2008-2009 Eğitim ve Öğretim Yılında öğrenci kulüplerine bir yenisini daha ekledi.

Geçen yıl aktif olan öğrenci kulüplerinin yanı sıra bu yıl Doğa Sporları Kulübü çalışmalarına başladı. Bu eğitim yılının ilk etkinliği olan ’AletliDalış’ etkinliği Emirgan Otel’in katkılarıyla otelin havuzunda gerçekleştirildi. Okul Müdürü Serdar Kavlakoğlu ile kulüp rehber öğretmenleri Yasemin Cengiz Demir ve Çetin Yıldız tarafından Emirgan Otelin’e götürülen öğrenciler, keşif Rekreasyon ve doğa sporları merkezi eğitmenleri İlker Buğra Kubilay ve Bülent Püren tarafından Aletli Dalışı gerçekleştirdiler.

İkinci aşama olarak hava koşullarının müsait olması halinde denizde de aletli dalış öğrenciler için planlanacaktır. TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Lisesi Doğa Sporları Kulübü öğrencilerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerini desteklemek amacıyla etkinliklerine devam edecektir” denildi.

İha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 18:28:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?