4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Tefeci borcu yüzünden ölmek istedi

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesi Asma İşletmesi'nde çalışan ve tefeci mağduru olduğunu ileri süren
maden işçisi, intihar etmek amacıyla çıktığı elektrik direğinde akıma kapıldı. Direkte asılı kalan Kırık'ı kurtarmak için ekipler seferber oldu. 

Edinilen bilgiye göre, Tepebaşı Mahallesi Ahmet Galatalı Sokak'ta ikamet eden Erol Kırık (36), tefeciye para kaptırdığını ve borçlarını ödeyemediğini söyleyerek elektrik direğine çıktı. İntihar edeceğini söyleyen Kırık, vatandaşların şaşkın bakışları arasında bir anda elektrik akımına kapıldı.

Kolunda ve bacağında yanıklar oluşan Kırık, dengesini de kaybedince direkte asılı kaldı. Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ekiplerinin elektriği kesmesinin ardından Erol Kırık, olay yerine gelen itfaiye aracının sepetine bindirilerek güçlükle aşağıya indirildi. Aşağıya indirildiğinde ölmek için dua ettiği dikkat çeken Erol Kırık, ambulansa bindirilerek Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. El ve ayaklarında birinci derecede yanıklar meydana geldiği öğrenilen Kırık'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu, 3 gündür tefecilerden korktuğu için işe gidemediği öğrenildi. 

Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2006 Pazar 16:25:42
Güncelleme :9 Ekim 2006 Pazartesi 18:40:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?