4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Tehditle tecavüz etti!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde akrabası olan zihinsel engelli 29 yaşındaki G.Z.’ye 1 yıl boyunca belirli aralıklarla tehdit ve şantaj yoluyla tecavüz ettiği ve hamile kalmasına neden olduğu iddia edilen 59 yaşındaki S.Z.'nin tutuklu yargılanmasına devam edildi.

Edinilen bilgilere göre Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yaşan evli ve yedi kız çocuğu babası S.Z. (59) yüzde 90 oranında zihinsel engeli bulunan akrabası G.Z.'ye (29) 1 yıl boyunca çeşitli aralıklarla tehdit ve şantaj yoluyla tecavüz etti. G.Z. geçtiğimiz şubat ayında mide bulantısı şikayetiyle Çaycuma Devlet Hastanesine başvurdu. Burada yapılan muayenede G.Z.’nin iki buçuk aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında cinsel istismara uğrayan G.Z’nin amcasının oğlu S.Z. (59) gözaltına alındı. S.Z. sorgusunda G.Z ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti. Tecavüz zanlısı S.Z. tutuklandı, Ailesinin başvurusu ile G.Z.’nin gebeliği ilaç yoluyla sonlandırıldı.

Tutuklanan zanlı 7 kız çocuğu babası S.Z hakkında “Nitelikli cinsel saldırı” ve “Kişiyi hüviyetinden yoksun bırakma” suçlamasıyla dava açıldı. Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada zanlı S.Z. ilk kez hakim karşısına çıktı. Mağdur G.Z duruşmaya katılmazken duruşma ertelendi.

...
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2013 Cuma 18:21:56
Güncelleme :27 Eylül 2013 Cuma 18:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?