3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Tek umudum Seda abla!

Zonguldak'ta hademe olarak görev yapan Kudret Coşkun, 15 yıldır aradığı kilolu kadını bulması için Seda Sayan'a şiir yazdı.

Zonguldak'ta bir ilköğretim okulunda hademe olarak çalışan 47 yaşındaki Kudret Coşkun, evlenip 2 ay sonra eşinden boşandı. 15 yıldır 100 kilonun üzerinde anlaşabileceği kadını arayan Kudret Coşkun, zayıf ve sarışın istemediğini belirtti.

Aradığı özelliklerde kadını bulmak için daha önce akrabalarına ve yakınlarına haber salmasına ve evlenme programlarına çıkmasına rağmen evlenemediğini anlatan Kudret Coşkun, çok sevdiği bağlamasıyla birlikte içinde kilolu ve tombul kadınların geçtiği türküleri söylüyor. Coşkun, son umut olarak gördüğü Seda Sayan'a da şiir yazdı.

Tek umudunun Seda Sayan olduğunu hatırlatan Coşkun, "Bir çok evlenme programına müracaat ettim. Programlarda çıktım. Akrabalarıma, arkadaşlarıma bana kadın bulmasını istedim. Ama nasip değilmiş. Bugüne kadar olmadı. Evlenmek istediğim kadın da ise aradığım özellikler, kilolu olması ve sarışın olmamasıdır. Kilosu 100'ün altında olmasın da ne kadar fazla olursa o kadar iyidir. Seda ablanın programına katılmak için de girişim ve müracaatlarda bulundum. Tek umudum Seda abla. Bu şiiri de Seda ablaya yazdım. Beğeneceğini umarım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 16:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?