6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Tekin'den birlik çağrısı

TEKİN'DEN BİRLİK ÇAĞRISI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, 15. kurultayın partileri açısından bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, tüm sosyal demokratları CHP çatısı altında siyaset yapmaya davet ettiklerini söyledi.

CHP Alaplı ilçe başkanı Nuri Tekin, geçen hafta gerçekleştirilen CHP'nin 15. kurultayını değerlendirdi. Geçen hafta sonu gerçekleştirilen kurultayla beraber Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar olma yolunda büyük adımlar attığını belirten Tekin, “Partimiz yapılan kurultayla birlikte adım adım iktidara doğru yürümeye başlamıştır. Artık geçmişi ve küçük kırgınlıkları bırakmalı ve geleceğe bakmalıyız. Ülkemizin içinde bulunduğu durum dargınlıkları değil, birliktelikleri gerektirmektedir. Bu yüzden eskiden yaşanılan her şeyin bir kenara bırakılarak tüm sosyal demokratları CHP çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz” dedi.

CHP'nin yapılan son kurultayında Parti Meclisi'ne Zonguldak'tan iki ismin girmesinin kendileri için bir onur ve gurur kaynağı olduğunun altını çizen Tekin, “Zonguldak milletvekilimiz Ali İhsan Köktürk ve Önay Alpago'nun bölge sorunları konusunda Ankara'da ki sesimiz, gözümüz olacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2010 Perşembe 13:01:03
Güncelleme :23 Aralık 2010 Perşembe 13:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?