3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Telekom personeline yangın tatbikatı

Telekom personeline yangın tatbikatıyla eğitim verildi. Sivil Savunma Müdürlüğüne bağlı arama kurtarma Teknisyeni Hüseyin Saygın, her evde yangın tüplerinin olması gerektiğini vurguladı.


Zonguldak Sivil Savunma Müdürlüğüne bağlı arama kurtarma Teknisyeni Hüseyin Saygın ve Sivil Savunma çalışanı Murat Kanlı tarafından Telekom personeline yangın tatbikatıyla eğitim verildi.


Telekom’un eğitim amaçlı düzenlediği yangın tatbikatı Telekom binasının arka tarafında yapıldı. Tatbikata, Telekom İl Müdürü Halil Aksoy ve Telekom çalışanları katıldı.


Tatbikatta, Sivil Savunma Müdürlüğüne bağlı arama kurtarma Teknisyeni Hüseyin Saygın tarafından Telekom personeline yangında yapacakları hakkında bilgiler verildi. Saygın, tüplere her altı ayda bir bakımı yapılması gerektiğini ve 2 yılda bir de içinin değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Saygın, ayrıca yangın tüplerinin kesinlikle herkesin evlerinde bulundurması gerektiğini ifade etti.


Daha sonra bir kabın içine mazot dökülerek çıkartılan yangın Telekom personeli tarafından tüple söndürüldü. Ardından açıklama yapan Telekom İl Müdürü Halil Aksoy, “Her yıl geleneksel yaptığımız yangın tatbikatını bu sene yine gerçekleştirdik. 250’ye yakın personelimize yangın tatbikatı eğitimi verildi. Bu tatbikatları her yıl yapıyoruz. Bu tatbikatın aynısını yarın Ereğli’de de yapacağız. Bu tatbikatların çok önemli olduğuna inanıyorum” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 15:18:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?