3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Teoman-Nükhet-Gülben aynı sahnede

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nin son gününde, Teoman, Nükhet Duru ve Gülben Ergen sahne aldı. 

Ereğli'de 15.'si düzenlenen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali muhteşem bir finalle sona erdi. Festivalin son gününde düzenlenen konserde ilk olarak sahneye Rock müziğinin popüler ismi Teoman çıktı. Bayan hayranların yoğun ilgi gösterdiği konserde Teoman, en popüler parçalarını hayranları için söyledi. Teoman'ın ardından sahneye ünlü sanatçı Nükhet Duru çıktı. Ereğli'de ilk defa konser veren Nükhet Duru gördüğü kalabalık karşısında şaşkına döndü. Sahne önünde bulunan bayanlara genç kalmak için bazı tiyolar veren Nükhet Duru hayranlarını hareketli parçalarla coşturdu. 

Gecenin final konserinde Gülben Ergen sahne aldı. Konserde birbirinden hareketli parçalarla hayranlarını coşturan Gülben Ergen, gördüğü yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Sahnede hayranları Gülben Ergen'in küpelerini istedi. Hayranlarını kırmayan Ergen küpelerini hayranlarına hediye etti. Konser sırasında Türkiye Ampute Milli takımı oyuncularından biri sahneye atlayarak Gülben Ergene Türkiye Milli Takımını formasını hediye etti. Gecede Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Gülben Ergen'e Osmanlı Çileği reçeli, Elpek bezinden şal, kahve fincanı ve çeşitli hediyeler hediye etti. 

15. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali havai fişek gösterileri ile sona erdi.

 

...
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 12:35:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?