3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Tepebaşı Mahallesi yola kavuşuyor

Zonguldak’ın Tepebaşı Mahallesi’nde yol yapımı için çalışma başlatıldı.


Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Tepebaşı Mahallesi’nde yapımına başlanılan yol çalışması için mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin yolun yapılması için daha önce istekte bulunduğunu söyleyen Gonca, “Bugün Tepebaşı Mahallesi gözde sitesi arkasındayız. Benden bu yolun yapılmasını istemişlerdi. Söz verdiğim için üzerimde bir yüktü ve bu yolun açılmasını başlattık, bu yolun hayırlı olmasını diliyorum. Bizler Tepebaşı’nı seviyoruz. Önceki Eski Belediye Başkanı İsmail Eşref kendi zamanlarından sonra Tepebaşı Mahallesi’nde hiçbir hizmetin yapılmadığını söylüyor.

Sizler onun zamanında suyu İstanbul’dan gelen su tankerlerinden taşıdınız. Bizler Zonguldak’ta hizmet yaptık. Zonguldak halkı yapılan hizmetleri unutmaz ve bizlere destek çıkacağınıza inanıyoruz. Allah Zonguldak’ı bir daha karanlık günlere, susuz günlere düşürmesin. Bu yolun önce bir bakımını yapacağız. Daha sonra betonlaşmasını yaparak evinizin önüne kadar yolu getireceğiz. Artık zorluk çekmeyeceksiniz. Hizmet yapmadığımızı söyleyenleri 29 Martta sandığa gömeceksiniz ve desteklerinizi bekliyorum” dedi.


Vatandaşlar ise, “Hastalarımızı hastaneye götüremiyorduk. Cenazelerimizi taşıyamıyorduk. Ama Başkanımızın sayesinde yolumuza kavuşuyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sizin sayenizde Zonguldak değişti. Şehrin içi sizin sayenizde şehre benzedi. Sizden önceki belediye başkanı zamanında da yollarımızın yapılacağı sözü verilmişti ama yapılmadı. Şimdi sizin sayenizde yolumuza kavuşuyoruz” diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 14:47:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?