3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Terlemiş yeniden seçildi

Zonguldak’ın Türkali köyünde iki dönemdir muhtar seçilen Ahmet Terlemiş güven tazeledi.
 

Türkali köyünde yeniden muhtar seçilen Ahmet Terlemiş köyüne büyük projeler yapacağını ve turistik bakımından Zonguldak’ta turizm potansiyeline girmek için önemli çalışmalara imza atacağını bildirdi.

Terlemiş, iki dönemdir seçildiğini bu zamana kadar Türkali köyünde çok sayıda çalışma yaptığını kaydetti. Geçen dönemin en başında köyün susuzluk konusunda ciddi derecede sıkıntı yaşandığını belirten Ahmet Terlemiş, köyün imece usulü ile dağdan borularla su getirdiğini ve susuzluk sorunun azaldığını ifade etti. Terlemiş, bu adımdan sonra köyde vatandaşların ihtiyacını karşılamak için halk pazarı kurduğunu köy halkının alışverişini köyünde yaptığını uzak yerlere gidilmeden vatandaşların alışverişini daha kolay yaptığını bildirdi. Terlemiş, köyün haberleşme sıkıntısına değinerek köyde uzun zamandır cep telefonlarının çekmemesi için bürokrasi ile iş birliği yaparak köye GSM operatörü vericilerinin de takıldığını açıkladı. Terlemiş, “Köyün Yukarıdere Mahallesi’nden başlayarak sahil yoluna kadar olan yolu Zonguldak İl Özel İdare’nin de çalışmalara el atması sonucunda eski yollar tamamen asfaltlandı. 29 Mart 2009 seçimlerinden önce köyün alt yapısını komple değiştirmek için yine Zonguldak İl Özel İdare’den gelen kanalizasyon boruları da köye geldi. Yerel seçimde tekrar seçilerek çalışmalara kaldığım yerden devam edip yeni projelere imza atacağım. Köyün turistik açısından büyük bir potansiyele sahip olması için çalışmalara devam edeceğim. Geçen dönemden kalan projelere devam ederek köyüm ve halkım için çalışmaya tüm sürat ile söz verdim. Bunun için beni tekrar muhtar olarak seçen köyüme ve vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu 5 sene içerisinde çok büyük çalışmalar yaparak hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 13:14:29
Güncelleme :3 Nisan 2009 Cuma 13:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 89.244.235.xxx Tarih : 3.04.2009 23:39:03

tekrar secildiyine göre demekki basarili bulunmuszun basarilarinin devamini dilerim  bende türkaliye bundan 20 sene kadar önceleri denize gelirdim türkali hakikaden güselbiryer insanlarin oraya daha fazla cekmenin yollarini bulmak gerekli    abim  YÜKSEL YAPINCAK türkaliden sengül ile evli ENGIN lerden