4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Terminalin temeli atılacak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde belediye tarafından yapımına başlanan otobüs terminali için temel atma töreni yapılacağı bildirildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Belen Sanayi sitesi karşısında yapımına başlanan ve 5milyon 500 bin TL'ye mal edilecek şehirlerarası otobüs terminali için 8 Haziran 2013 cumartesi günü saat 11.00'de temel atma töreni gerçekleştirileceği ifade edildi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Batı Karadeniz bölgesinin en büyük ve en modern terminalini inşa ettiklerini belirterek "Terminal için daha önce 25 dönüm araziyi kendi imkanlarımızla kamulaştırmıştık. 4 bin 500 metre kare kapalı alana sahip terminalimizi çelik konstrüksiyon ile yapıyoruz. Çevre yolunun da yapılması ile birlikte otobüsler terminal alanından çıkıp Alaplı istikametinden İstanbul yada Ankara gibi şehirlere ulaşımlarını sağlayabilecekler. Böylece şehir içi trafiğini de bir nebze rahatlatmış olacağız" dedi.

Posbıyık ayrıca 8 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek olan temel atma törenine katılmak isteyen vatandaşlar için saat 10.00'da belediye binası önünden araç kaldıracaklarını belirtti

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2013 Salı 14:18:07
Güncelleme :11 Haziran 2013 Salı 16:45:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?