3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Teröre tepkiler sürüyor

Demokratik Sol Parti (DSP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı terörü kınadı.


Hakkari ve Diyarbakır’da gerçekleşen terör saldırılarını kınayan DSP Merkez İlçe Başkanlığı saldırıların son bulması gerektiğini belirtti.

DSP Merkez İlçe Başkanı Taner Özer, saldırıyı nefretle kınadıklarını belirterek, “Hakkari ilimizin Şemdinli İlçesi Aktütün Karakolu’na karşı, bölücü terör örgütü tarafından yapılan, 17 askerimizin şehit olduğu, Diyarbakır ilimizde de Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulu servis aracına düzenlenen hain saldırı sonucu 5 polisimizin şehit olduğu ve 19 polisimizin de yaralandığı hain saldırıyı nefretle kınıyoruz. Aktütün karakolunda ve Diyarbakır ilinde yapılan hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimize ve polislerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır dilerim” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 14:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 83.135.151.xxx Tarih : 11.10.2008 15:02:13

istanbulun göbeyinde bu pkk bu kadar rahat bir sekilde polisle catisirsa aponun resmini tasiyip silogon atarsa acikca pkk diye haykirirsa poliste bunlari yalnizca yakalamak yerine dağitmaktan baska birsey yapamasza bu polislerin yetkisini kisitlayan ve ellerinden alanlara yasiklar olsun bunlari tek tek yakalayip ülkeyi parcalamaktan teröre destek vermekten 20 veya 25 sene vereceksin bak bakalim bunlar oluyormu