4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

'Terörün bitmesi için adımız yeter'

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, partisinin Zonguldak İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Terörün bitmesi için adımız yeter" dedi. 

DYP Genel Başkanı Ağar, Zonguldak İl Kongresi'nin yapıldığı Can Polat Pamay Kapalı Spor Salonu'na "Başbakan Ağar" sloganlarıyla girdi. Partililerin büyük ilgisiyle karşılanan Ağar, yaptığı konuşmada, "Hedefimiz iktidar olmak ve iktidar olmaktan başka hiçbir şey bizi tatmin edemez. İl ve ilçe kongrelerinde birden fazla aday çıkartarak demokrasinin en güzel örneğini verip, her adayı bağrına basan tek parti biziz. Siyaset basma kalıp sözlerin tekrarı değildir. Bu topraklarda kimse bana ve teşkilatlarıma milletçilik dersi veremez, kimse vatanseverlik pozlarına bürünemez. Terör yuvalarını yok etmeyi Allah bize nasip etti. Benim görevim yeni şehit annelerinin olmamasını sağlamaktır. Terörün bitmesi için adımız yeter. Siyaset inanan insanların işidir. Siyaset cesur insanların işidir. Bugün iktidar partisi dini, ana muhalefet partisi laikliği kullanarak karşılıklı çatışma siyaseti yapmaktadırlar. Siyaseti hiçbir zaman kişileştirmedik. Bizim zamanımızda o haritalar çıkartılamaz, haritaları biz çizeriz" diye konuştu. 

Ağar, konuşmasının ardından Zonguldak'tan ayrılırken, Mustafa Taştan ve Turgut Hazmaçebi'nin il başkanlığı için yarıştığı kongrede, oylamaya geçildi.
iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2006 Pazar 18:10:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?