3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Tersane işçisini elektrik çarptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir tersane işçisi, elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, ilçede faaliyet gösteren Ereğli Gemi İnşaa Sanayii'nde yaklaşık 2 aydır çalışan Hikmet Tetin, çalıştığı esnada elektrik akımına kapıldı. Bir anda yere yığılan Tekin'e ilk müdahaleyi mesai arkadaşları yaptı. Olayın ardından ambulansa haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Tekin'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına alındı. Hikmet Tekin, Ereğli Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen
kurtarılamadı.
Olayı öğrenerek hastaneye akın eden Hikmet Tekin'in yakınları sinir krizleri geçirirken, Hikmet Tekin'in kardeşi, "Canım ağabeyim bizi bırakıp nereye gittin? Benim yeğenlerime ben ne diyeceğim" diyerek feryat etti. Kızı ile hastaneye gelen Hikmet Tekin'in eşi, acı haberi öğrenince feryat etmeye başladı. Annesinin ağladığını gören Hikmet Tekin'in küçük kızı da annesi ile birlikte ağlamaya başladı. Hastaneye gelen vatandaşlar da küçük kızın ve annesinin ağladığını görünce gözyaşlarını tutamadı.
Elektrik çarpması sonucu ölen Hikmet Tekin'in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 20:25:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?