3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

TES'den iftar yemeği

Türk Eğitim-Sen (TES) Zonguldak Şubesi tarafından iftar yemeği düzenlendi.


Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi tarafından Merkez Öğretmenevi'nde iftar yemeği gerçekleştirildi. Yemeğe, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, Kredi Yurtlar İl Müdürü Şükrettin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Satılmış Tunçkaya, Hasan Eryiğit, Recep Demirtaş, Teftiş Kurulu Başkanı Osman Bozkan, Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Yılmaz, Celil Demirci, Mehmet Duyar, Şakir Aslan, Çaycuma Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Güneş,Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi İlçe Temsilcileri, İl Yöneticileri Zonguldak Merkez Kozlu ve Kilimli'de bulunan çok sayıda okul müdürü ve müdür yardımcıları, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendika başkanları ve çok sayıda sendika üyeleri katıldı. İftar yemeğine katılanlara teşekkür eden Salih Alemdar Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen'in sayıları hakkında istatistik bilgi verdi. Alemdar konuşmasında şunları söyledi:


“Modern yönetim biçimi olan demokrasinin de doğasında olan yönetilenlerin yönetenlere her düzeyde demokratik müdahalesi sivil toplum kuruluşlarıyla olmaktadır. Gelişmiş toplumlarda sivil toplum örgütleri yükselen değerlerdir. Günümüzde toplumların gelişmişlik ölçütü sivil toplum örgütlerinin sayısı ve gücüyle ölçülür hale gelmiştir.

Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikaları hak aramada yapıcı, diyalog ve uzlaşmadan yana, fakat aynı zamanda mücadeleci, kararlı, ilkeli ve sorumlu kitle sendikacılığını kendilerine şiar edinmişlerdir. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikalarının görevi tüm kamu çalışanlarının ekonomik, sosyal, mesleki ve demokratik hak ve menfaatlerini korumak, geliştirmek ve almak olacaktır. Ülkemizi geleceğe emin adımlarla taşımak istiyorsak, tüm kamu çalışanlarını Türkiye Kamu-Sen'in çatısı altında toplanmaya çağırıyorum” dedi.


Zonguldak Bahçelievler İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Edebal'a,sendika üyeleri Namık Kemal İlköğretim Okul Müdürü Ümit Albayrak'a ve Kozlu Lisesi Sanat Tarihi Öğretmeni Abidin Günal'a emekliye ayrılmalarından dolayı sendika tarafından plaket ve teşekkür belgesi verildi.

İha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 14:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?