3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Tezer, son yolculuğuna uğurlandı

Bir süredir tedavi görmekte olduğu rahatsızlık sonucu Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yaşamını yitiren Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) eski Genel Başkanlarından Mehmet Tezer, Fethiye’de toprağa verildi.

GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, Genel Sekreter Mustafa Dağlıoğlu, Genel Mali Sekreter Muharrem Sarıçam, MTA Şube Başkanı Sadi Deynez ve Basın Müdürü Turhan Oral’dan oluşan GMİS heyetinin de hazır bulunduğu cenaze törenine GMİS eski Genel Sekreteri Bahattin Gezer, MTA şube eski yöneticisi Halil Tandoğan, GMİS eski Muhasebe Müdürü Yaşar Ersoy da katıldı.

Sendika heyeti, Mehmet Tezer’in oğlu GMİS eski Üzülmez Şube Başkanı Yılmaz Tezer’e başsağlığı dileğinde bulundu. Ailesinin, dostlarının ve Fethiye’de bulunan çok sayıda Zonguldaklının katılımıyla Fethiye Devlet Hastanesi’nden alınan Mehmet Tezer’in cenazesi, evinin önünde düzenlenen törenden sonra Fethiye Merkez Yeni Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Fethiye Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Mehmet Tezer, 1972-1989 yılları arasında kesintisiz olarak 17 yıl GMİS Genel Başkanlığı yapmış ve 1989 yılında yapılacak genel kurulu beklemeden görevini Şemsi Denizer’e bırakmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2008 Pazartesi 15:15:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?