3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Tinerle sobayı yakarken tutuştu

15 yaşındaki Yusuf Ümit Bıçakçı, atölyede sobaya döktüğü tinerin parlamasıyla alevler içinde kalarak öldü.

Zonguldak'ta ilköğretimden sonra ailesine destek olmak için 1 ay önce oto kaporta atölyesinde çalışmaya başlayan 15 yaşındaki Yusuf Ümit Bıçakçı, atölyede sobaya döktüğü tinerin parlamasıyla alevler içinde kalarak öldü. Talihsiz genç, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Elvanpazarcık beldesi Hayat Mahallesi'nde oturan Hatice ve İbrahim Bıçakçı'nın 3 çocuğundan Yusuf Ümit Bıçakçı, geçen yıl Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nu bitirdikten sonra, ailesinin ekonomik durumu iyi olmadığı için liseye devam etmedi. Daha önce inşaatlarda ve bir fırında çalışan Bıçakçı, 1 ay önce Acılık Caddesi'ndeki Küçük Sanayi Sitesi'nde bir oto kaporta atölyesinde işe başladı.

Yusuf Ümit Bıçakçı, önceki gün akşam saatlerinde işyerinde sobayı yakmak için tiner döktü. Tinerin parlamasıyla bir anda alevler içinde kalan Bıçakçı'ya, çevredekiler yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. Ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bıçakçı'nın vücudunun yüzde 80'inin yandığı tespit edildi. İlk müdahalenin ardından İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Bıçakçı, tüm çabalara rağmen kurtarılmadı.

Bıçakçı için bugün yaşadığı Hayat Mahallesi'ndeki camide cenaze namazı kılındı. Bıçakçı'nın yakınları ve arkadaşlarının katıldığı törende baba İbrahim Bıçakçı, gözyaşları içinde taziyeleri kabul etti. Ayakta durmakta güçlük çeken İbrahim Bıçakçı'yı, yakınları teselli etmeye çalıştı. Bıçakçı'nın cenazesi, kılınan cenaze namazından sonra beldedeki mezarlıkta toprağa verildi.


 

...
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2011 Pazar 18:34:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?