3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

TOKİ konutlarına yoğun ilgi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova da TOKİ binalarının yapımı devam ederken binalara yoğun talep olduğu bildirildi.


Saltukova da yapımına başlanan TOKİ binalarına yoğun bir talep olduğu bildirilirken çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü TOKİ’nin 120 Konut ve Ticaret Merkezi için Saltukova da başlatmış olduğu proje fiili olarak uygulamaya geçmiş olduğunu, inşaatların süratli bir şekilde devam ettiğini bazı blokların kaba inşaatlarının tamamlanmış olduğunu söyleyen Düzlü konuşmasına şöyle devam etti:


“Firma yetkilileriyle yapmış olduğumuz görüşmelerde yaz döneminde kaba inşaatların tamamlanacağını kış döneminde ise inşaatlara ait diğer işlerin ve son olarak da çevre düzenlemeleri yapılarak 2010 yılı içinde hak sahiplerine konutları teslim edilecektir.

Belediye olarak uygulama alanındaki çalışmaları yetki ve sorumluluğumuz çerçevesinde katkı yapmaya çalışıyoruz. Çalışmaların devam etmesi aşamasında halkımızdan da yeni yoğun konut talebi geldiğini görmekteyiz. 2009 yılı içinde bölgemizdeki gelişmelere göre yeni proje üretmeyi planlamaktayız.”

İha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 21:24:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?