7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

TOKİ sakinleri köprü bekliyor

TOKİ SAKİNLERİ, MİLLETVEKİLİ ERDOĞAN'DAN ÇÖZÜM BEKLİYOR

Kdz. Ereğli Korubaşı'ndaki TOKİ sakinleri, Milletvekili Fazlı Erdoğan'dan sorunları için çözüm bekliyor.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Korubaşı Mahallesi'ndeki TOKİ'de oturan vatandaşlar AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan'ın köprünün yapılacağı yönündeki açıklamalarının ardından sürecin hızlandırılmasını istedi.

TOKİ sakinleri, TOKİ sakinlerinin Erdoğan'dan çoğunluk olarak isteği TOKİ'nin tam karşısına yapımı devam eden ve Mayıs ayında teslim edilecek olan okulun TOKİ'ye bağlantısının yapılmasıydı. Çünkü okul TOKİ'ye iki adım mesafede olması sonucu ortadan geçen dere yatağı nedeniyle çocukların derenin etrafından dolaşacak olmaları ve yollarının 2,5 kilometre uzaması sonucu ortaya çıkıyordu.

Erdoğan böyle bir engelin üzerine köprü yapacaklarını söyleyerek TOKİ sakinlerini rahatlatmıştı ve muhtara yer sahipleriyle görüşmesini, yerlerinden 1 araç geçecek kadar yer vermelerini istemişti. Bu olayın üzerine muhtardan aldığımız bilgiye göre yer sahipleri belirli bir ücret karşılığında yerlerini istimlak edeceklerini dile getirmişlerdir. Bizler TOKİ sakinleri olarak şimdi soruyoruz, peki şimdi ne olacak, yer sahipleri yerlerini vermedikleri için köprü yapılmayacak mı? Okulu 2010-2011 yılında faaliyette ve köprü olayı çok büyük bir problem bizler buradan AK Parti Teşkilatına ve Sayın Fazlı Beye sesleniyoruz. Lütfen bu işi ciddiye alınız. TOKİ yolu için ağırdan almanızı anlayabiliriz ama söz konusu çocuklarımız olduğunda sesimizi yükseltiriz, üzerinize hangi görev düşüyorsa lütfen yerine getirip bu ulaşım sorununu çözün. Bizlerin yapacağı ne varsa, biz her zaman hazır olduğumuzu hatırlatır, bu olayın takipçisi olacağımızı unutmamanızı hatırlatırız” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 12:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?