3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

TOKİ Saltukova'da ihale açtı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Zonguldak ve Saltukova'da huzurevi, 120 konut ve Ticaret Merkezi'nin yapımı için ihale açtı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde TOKİ tarafından beldede yapılacak olan huzurevi, 120 konut ve Ticaret Merkezi için 20 Şubat 2009 yılında ihalesi yapılacağı bildirildi.

Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Saltukova beldesinde 96 adet 85 metrekare ve 24 adet 106 metrekare konutlar ile Ticaret Merkezi işleri 12 ile 24 ay arasında tamamlanarak kura ile hak sahiplerine verileceğini açıkladı.

Düzlü, toplam olarak 350 konut yapılacak kadar büyük olan arsa üzerine şu an 120 konut talebi için belediye olarak örgütlenme talebi yapıldığını belirtti. İhtiyaca göre bu inşaatların başlamasından sonra tekrar talep toplamaya başlayıp konut sorununu tamamen ortadan kaldırarak kendilerine ait konutu olmayanlar en uygun koşullarda kira öder gibi ev sahibi olacaklarını söyleyen Başkan Düzlü, “Yapılacak olan huzurevi ve toplu konut uygulamalarının vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 17:15:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?