3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Top çalınınca ortalık karıştı

Zonguldak Amatör Kümede maç esnasında tribünlere giden bir topun seyirciler tarafından alınması sonucu, tartışma çıktı. Maçın ikinci yarısının sonlarına doğru topun tribünlere gitmesi üzerine Kozluspor’lu bir taraftar, topu alarak kayıplara karıştı.

Zonguldak 1. Amatör Küme Deplasmanlı Süper Lig’te şampiyonluk mücadelesi veren Kozluspor ve Ereğli Gençlikspor’un Kozlu sahasında çamur içinde oynadığı maçta sporcular zor anlar yaşadı. Maçın hemen başında küfürlü ve kötü tezahüratta bulunan 3 kişi polis ve kameralar tarafından tespit edildi. Yetkililer, tespit edilen kişilere para cezası verileceğini kaydettiler.

Maçın ikinci yarısının sonlarına doğru topun tribünlere gitmesi üzerine Kozluspor’lu bir taraftar, topu alarak kayıplara karıştı. Maçın hemen bitiminde Kozluspor’lu yönetici ve futbolcuların saha komiserinden topu istemesi üzerine tartışma yaşandı. Her maçta toplarının kaybolduğundan yakınan Kozluspor’un malzemecisi Hasan Akçay, "Saha görevlileri biz sahaya gelince topları isterler. Biz de teslim ederiz. Bu görev için para alırlar. Hemen her maçta topumuz kayboluyor. Bu kaybolan 4. top oldu. Bizden nasıl istiyorlarsa, teslim etmesini de bilmelidir" diye tepki gösterdi.

Kozluspor ve Ereğli Gençlikspor arasında oynanan maç ise 2-2 berabere bitti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2005 Pazartesi 11:03:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?