3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Toptan memleketinde

TBMM ESKİ BAŞKANI KÖKSAL TOPTAN ZONGULDAK’TA

Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski başkanı Köksal Toptan Zonguldak’a gelerek bir dizi etkinliğe katıldı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, AK Parti İl ve İlçe yönetimi ile AK Parti Belediye Başkanlarının karşıladığı Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Köksal Toptan ilk olarak açılışa katıldı.

Batuhan Uludüz’e ait olan Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi’nin açılış kurdelesini, Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Köksal Toptan ve Vali Erdal Ata kesti. Açılışa AK Parti Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, AK Parti Belediye Başkanları, AK Parti İl ve İlçe yönetimi ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir süre sohbet eden Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Köksal Toptan ve beraberindekiler daha sonra Belediye Nikah Salonu’na geçerek nikaha katıldı. AK Parti İl yönetim kurulu üyesi Hüseyin Mercimek’in kardeşi Zonguldak esnaflarından İhsan Mercimek ve Fatma Mercimek’in oğlu Mehmet Mercimek ile Şükrü Sarı ve Nurten Sarı’nın kızları Serap Sarının nikahına katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi EBaşkanı Köksal Toptan çiftin nikah şahitliğini yaparken diğer şahitler Zonguldak Valisi Erdal Ata, AK Parti Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti Milletvekili Polat Türkmen oldu. Çiftin nikahını Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref kıydı. Belediye Başkanı İsmail Eşref çiftin evlenme cüzdanını gelin Serap Sarı’ya teslim etti.

TBMM ESKİ BAŞKANI KÖKSAL TOPTAN ZONGULDAK’TA
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2009 Pazar 11:12:05
Güncelleme :25 Ekim 2009 Pazar 11:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?