3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Toptan'dan çocuklara bayram harçlığı

Torunuyla evinden çıkan TBMM Başkanı Köksal Toptan, yolda elini öpen çocuklara 10'ar YTL harçlık verdi.

Zonguldak'ın Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan evinden öğle saatlerinde kucağında torunu Doruk Köksal ile birlikte çıkan TBMM Başkanı Köksal Toptan, torunu ile birlikte mahalledeki çocuklarla vedalaştı.

Bir süre çocuklarla sohbet eden Toptan'ın torunu ilgiyle kendisini çeken gazetecileri izledi. En küçük çevreci ünvanına sahip olan torunu Doruk Köksal Toptan, meclis başkanı dedesinin gazetecilere el salla isteğine karşılık vermedi.

Gazetecilerin objektiflerine ilgiyle bakan 13 aylık Doruk Toptan, gazetecilere ilginç hareketler yaptı. Dikkat çekmek için garip sesler çıkaran Doruk Toptan'dan dedesi bir istekte daha bulundu. Dedesinin bu kez "hadi abilere bir şey söyle" isteğini yerini getiren Doruk Köksal, kendisince bir şeyler konuştu. Doruk Köksal'ın ne dediğini anlamaya çalışan gazetecilere dedesi Köksal Toptan da, "Heyecanlandı" cevabını verdi. Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Başkanlığı'nı da yürüten babaannesi Saime Toptan'ın devreye girmesiyle Doruk Köksal Toptan,
mahalledekilere ve gazetecilere el salladı.

Eşi Saime, oğlu Tunga, gelini Jale, torunu Doruk Köksal ile birlikte Zonguldak Asri Mezarlığı'na giden TBMM Başkanı Toptan, burada babası Talat Toptan'ın mezarını ziyaret etti. Babasına dua eden Toptan mezarını ziyaret eden diğer yakınları ile görüştü. Toptan, mezarlık çıkışında elini öpen çocuklara da korumasından aldığı bozuk para destesinden 10'ar YTL bayram harçlığı verdi.

Toptan, ailesi ile birlikte Zonguldak'tan ayrılırken kara yolu ile Ankara'ya gitti.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 17:49:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?