6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Trafik canavarı çarptı, kaçtı!

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ YAYALARA ÇARPTI

Zonguldak'ta, bir kamyonet sürücüsü, yolun karşısına geçmek isteyen üç kişiye çarptı. Kazada, bir kişi ölürken iki kişi de yaralandı.

Uğur Mumcu kavşağında sürücüsü tespit edilemeyen 67 AP 124 plakalı kamyonet, saat 03.24 sıralarında yolun karşısına geçmek isteyen Tarık Kukul, Semih Öner ve Coşkun Bozkurt'a çarptı. Kazada, Tarık Kukul hayatını kaybetti. Tarık Kukul'un cenazesi Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaralı iki kişi de Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ile Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası firar eden ve kimliği tespit edilemeyen sürücü her yerde aranıyor.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ YAYALARA ÇARPTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 11:34:00
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 11:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 217.191.83.xxx Tarih : 28.01.2010 15:04:08

kac bakalim nereye kadar kacabilecesin türkiyede her100 kazada 99 sürücü kaciyor sebeb bunlar kactiklarinda kurtulacaklarini sannediyorlar heralde bu araci kullanip kacan sürücü belkide hakli bu yayalar aracin önüne cikmis olabilirler bunda söförün belkide hicbir sucu yok ama gel gelelim nedense türkiyede bu kural haline gelmis vuran kaciyor iyide niye kaciyorsun polis cavir ambulans cavir sen hakli veya haksiz ne olursan ol sen insansin hayvan deyil senin ilk önce insanlik görevini yapman gerekir olaya nazil olsa kanun el atacaktir hakli haksiz kanunlar çercevesinde karar verilecek ah gözünü sevdiyim  avrupa ah  burada hayvanlara gözterilen verilen deyer türkiyede insanlara verilmiyor sen burada birine carpip kacacakzin senin hayatini mahvederler zaten burada bir kaza aninda ilk önce kazayi yapan yardima kosar türkiyede gibi kacmaz  ölenin mekani cennet olsun yaralilarada acil sifalar dilerim