3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Trafik Haftası etkinlikleri

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Trafik Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Her yıl 1-7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Trafik Haftası etkinlikleri Devrek’te de kutlanmaya başlandı. Şehir içinde Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ile İlköğretim öğrencilerinin birlikte yaptıkları uygulamalarda Trafik Haftası nedeniyle sürücülere uyarıcı broşürler dağıtılırken öğrencilere de Trafik Haftası ile ilgili polis ekipleri tarafından uygulamalı bilgiler verildi.


Ankara-Zonguldak karayolunda uygulama yapan trafik ekipleri sürücülere aşırı yük, emniyet kemeri, geçme ve geçme ilkeleri, alkol ve etkileri ile ilgili uyarıcı broşürler dağıtarak sürücülerin kurallara riayet edilmesi konusunda uyarıldılar.
Trafik Haftası ile ilgili bilgiler veren İlçe Emniyet Amiri Murat Çolak şunları söyledi:

”Her yıl 1-7 Mayıs tarihler arasında Trafik Haftası etkinlikleri yapılmaktadır. Bizler emniyet olarak günün 24 saati vatandaşlarımızın gerek trafik gerekse asayiş konusunda her zaman yanındayız. Ekiplerimiz hava şarları ne olursa olsun her an görevleri başındadır.
Trafik Haftası nedeniyle ekiplerimiz tarafından hem sürücülere hem de öğrencilere çeşitli bilgiler verilerek karayollarında meydana gelebilecek kazaları önlemenin kurallarını anlatıyoruz. Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle devam edecek” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 19:15:40
Güncelleme :6 Mayıs 2009 Çarşamba 19:20:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?