3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Trafik kazası: 1 ölü

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölen bisiklet sürücüsünün kimliği, polislerin cep telefonu ile çektiği fotoğraflardan tespit edilebildi. 

Edinilen bilgiye göre, Çaycuma ilçesi İstasyon Mahallesi İstanbul Caddesi Yandere köprüsü üzerinde A.Ü. idaresindeki 67 DP 866 plakalı kamyonet, bisikletliye çarptı. İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yerinde hayatını kaybeden bisiklet sürücünün kimliğini tespit etmek için geniş çaplı araştırma başlattı. Üzerinden kimliği çıkmayan şahsın, Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedinin fotoğrafları çekildi. Olay yeri fotoğrafları polis ekipleri tarafından ilçe merkezi ve köylerde bulunan jandarma ile polis karakollarına gönderildi. 17 mahalle ve köy muhtarı polis merkezine çağrılarak fotoğrafların gösterilmesine rağmen ölen şahsın kimliği tespit edilemedi. Savcılığa çıkartılan kamyonet sürücüsü A.Ü' tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ölen bisiklet sürücüsünün kimliğinin tespit edilemediği bildirildi. Polis ekipleri tarafından cep telefonu ile çekilen bisiklet sürücüsünün fotoğraflarını savcıya gösterildi. Savcının ölen şahsın fotoğrafını daha önce Saltukova beldesinden taciz olayına karışan 55 yaşındaki Sefer A.'ya benzetmesi üzerine yakınlarına ulaşılması istendi. Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen ölen şahsın yakını, cesedi teşhis etti. 

Yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Sefer A.'nın, yalnız yaşadığı ve bisikleti ile karayolu kenarlarında bira şişesi ve kutuları topladığı öğrenildi.

...
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 14:15:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?