3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Trafik kazası:1 yaralı

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü kavşağında meydana gelen trafik kazasında, bir bayan yaralandı.


Kozlu beldesi mevkiinden gelen C.Y. (26) idaresindeki 67 AH 161 plakalı araç emniyet kavşağında kırmızı yanan trafik lambasına uymadı.

Son anda hızını kesmek isteyen araç sürücüsü firene basınca kontrolünü kaybederek refüje çarptı. Kazada araçta bulunan N.Y. (23) açılan kapıdan düşerek yaralandı. Olay yerine gelen polis ekibi trafik kontrolünü sağlarken ambulans ekibi yaralı bayana müdahale etti. İlk müdahalesi yapılan bayan ambulansla Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.


Şoför ise kazada hafif şekilde yaralandı. Şoförün alınan ifadesinde, "yolda hızla gittiğini yan şeritte bulunan kamyonun önündeki aracı aniden solladığı ve kendisini de sıkıştırması üzerine aniden fren yaptığını ve duramayınca refüje çarptığını" söylediği öğrenildi.

Ancak kaza sırasında kamyon bulunmadığı ve hızlı giden şoförün son anda lambaya uymak isterken fren yapıp kontrolünü kaybettiği iddia edildi. Kaza sonrası araç çekici yardımıyla çekildi. Aracın çekilmesinin ardından yol trafiğe açıldı.

İha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 14:06:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurgul yılmaz IP: 78.167.52.xxx Tarih : 10.10.2012 21:27:30

o kaza oyle olmadı sag tarafta iki kamyon vardı arkadaki kamyon sol a kırdı ani fren yapmayıpda ne yapsaydı olay soyle ben o kamyona kozludan emniyet mudurlune kadar sellek tor yaptım ve ısıklara gelince  yavasladım zaten o arabayla en fazla 100 yaparsın ve yapmadım ısıklar 6 sn kala o kamyon onume kırdı yani ondekı kamyonu solladı ve benim seridime kırdı mahkeme acıldı ifadesi var kamyon yok diye bişey yok olayın üstü kapatıldı olayı goren ve kamyon soforunu emniyete getiren polis var arastırın bulun ben 3 defa mahkeme actım ama red cevabı geldi cunku olay yerinde tutulan tutanaga bakıldı saygılarla n.y