3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Trafik levhaları yenileniyor

TRAFİK LEVHALARI YENİLENİYOR

Alaplı Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerince, ilçe merkezi ve okul çevrelerindeki trafik işaret levhaları yenileniyor; gerekli olan bazı yol noktalarına da trafik işaret levhaları konuluyor.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, duraklama ve park yasağı, yaya geçidi, okul geçidi, araç park alanı, hız limitleri, kavşak gibi kent merkezleri için gerekli olan trafik işaret levhalarının eskiyenlerinin yenileriyle değiştirildiğini, gerekli olan noktalara da trafik işaret levhaları konulduğunu söyledi.

Şehir merkezindeki yolların gerekli olan her noktasına ve tüm okul yollarına trafik işaret levhası konulduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Sürücülerin ve yayaların trafik işaret levhalarındaki uyarılara dikkat etmesi; hem ilçemizdeki trafik akışını rahatlatacak, hem can sağlığımızın korunmasına, hem de mal kaybımızın olmamasına azami ölçüde katkıda bulunacaktır. Bu yüzden, yenilediğimiz ve bazı noktalara yeni koyduğumuz trafik işaret levhaları çok önemlidir. Önümüzdeki günlerde, yaya ve öğrenci geçitlerini de boya ile şeritleyerek belirgin hale getireceğiz” dedi.

TRAFİK LEVHALARI YENİLENİYOR
TRAFİK LEVHALARI YENİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2011 Perşembe 15:36:02
Güncelleme :6 Ocak 2011 Perşembe 15:41:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?