3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Trafik sorunu çözülüyor

Zonguldak Belediye Başkanı Secaatin Gonca yapımı süren ve Maden Tetkik Arama binası önünden (MTA) önünden Soğuksu semtini Site mahallesine bağlayan viyadük yol çalışmalarını inceledi. Gonca, yaz mevsimi başında viyadük yolun törenle halkın hizmetine sunacaklarını kaydetti.


Zonguldak Belediye Başkanı Secaatin Gonca Zonguldak kent merkezindeki ve Soğuksu semtindeki trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla başlanılan ve MTA önünden geçerek Soğuksu semtini Site mahallesine bağlayan yolda inceleme yaptı.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Gonca, çalışmaların yaz mevsimi başına kadar tamamlanacağını kaydetti.

Yolu törenle hizmete açmayı düşündüklerini belirten Gonca, “Geçtiğimiz yıl yaz ayında tesis çalışmalarına başladık. Buradaki viyadük yolun sonuna geldik. Bu yolun yapılmasında gecikme gibi bazı sözler söyleniyor bu çalışma da gecikme olmadı. İlerideki günlerde bu viyadük yolun asfalt çalışmasını yapacağız. BEDAŞ tarafından buranın aydınlatması yapılacak. Bu viyadük yolu projesi ilk başlarda bir hayal gibi görünüyordu. Şu anda bu viyadük yolun inşaatı tamamlandı. Artık insanlar arabalarıyla Site mahallesi civarına bu yolu kullanarak gidebilecek. Bu yolu şu anda yalnızca yayalara açtık. Son işlemler yapıldıktan sonra burayı trafiğe açacağız. Zonguldak Belediyesi Zonguldak halkı için koşar adımlarla hizmet noktasını geliştiriyor” dedi.


Ayrıca Gonca, Çevre yolunun da devreye girmesi ile Zonguldak’ın kent merkezinde ve Soğuksu semtindeki trafik sorununu çözeceklerini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 12:51:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?