3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

TSO - İş Bankası kredi protokolü

İş Bankası ile Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) arasında kredi kullandırmaya ilişkin protokol düzenlenen törenle imzalandı.

İş Bankası ile Ereğli TSO arasında bugün imzalanan protokol ile oda üyeleri özel koşullarla nakdi kredi kullanma imkanına sahip oldu. Protokol, İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Söyler ile Ereğli TSO Başkanı Ahmet Likoğlu tarafından imzalandı.

İmza töreninden önce bir konuşma yapan Ereğli TSO Başkanı Ahmet Likoğlu, zor bir dönemden geçtiklerini söyledi. Likoğlu, "Esnafımız şuan çok zor durumda, bu anlaşma ile üyelerimize rahat bir nefes aldıracağız" diye konuştu.

Ardından söz alan Söyler, İş Bankası'nın kuruluşundan bugüne, ticaretin ve sanayinin gelişimine kaynak sağladığını belirtti. Kayhan Söyler şunları söyledi:
"Ulusal kimliğini koruyan hissedar yapı ile ülke ekonomisinin büyümesine önderlik ediyoruz. Bu çerçevede kredi ve nakit yönetimi alanında atılmakta olan yeni adımlar, Ereğli'nin ekonomik gelişini destekleyecek."

Üye firmaların muhtelif finansman ve nakit yönetimi ihtiyaçlarını karşılama amacıyla imzalanan protokolde, üyelere şu ürünler sunuluyor: Küçük İşletmeler YTL Kredileri, Küçük İşletmeler Orta ve Uzun Vadeli Yatırım Kredisi, Küçük İşletmeler İhracat Dövizi Kredisi, Küçük İşletmeler Faturalı Alışveriş Kredisi, İşyeri Kredisi, Ticari Taşıt Kredisi, Traktör Kredisi, Tarım Ekipman Kredisi, Küçük ve Orta Ölçekli Tarımsal İşletmeler Kredisi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 18:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?