3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

TSO esnafa sahip çıksın!

Alaplı Belediye Meclis Üyesi, Ethem Üstün TSO seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada odanın esnafın sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yapması gerektiğini belirterek, uyarılarda bulundu.


Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye Meclis Üyesi iş adamı Ethem Üstün, 14 Şubat 2009 Cumartesi günü yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçimleri öncesinde adaylara mesajlar verdi. Üstün, odanın esnafı kucaklaması gerektiğinin altını çizdi. Üstün, "14 Şubat'ta yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde tüm adaylara başarılar diliyorum. Odanın kuruluşundan bu yana görev yapan Oda başkanlarına ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum.

Ama özellikle belirtmek isterim ki şimdiye odamız yeteri kadar esnafımıza sahip çıkmadı. Sorunlarının çözümü noktasında önemli adımlar atılmadı. Göreve yeni gelecek oda yönetiminden esnafımızın beklentileri var. Oda esnafın ticaretinin canlanması noktasında çalışmalar yapmalı, küçük esnafı ayakta tutmak noktasında gerekli girişimlerde bulunmalı, esnafımız sadece aidat alan bir TSO istemiyor. Esnafla ilçede ticari hayatın canlanması ve neler yapılabilir konusunda ortak platformlar kurmalı, sorunlara eğilmeli, yeni iş sahaları açılması noktasında girişimlerde bulunmalı kısaca özetlemek gerekirse TSO esnafımızı kucaklamalı" dedi.

 

İha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 18:24:18
Güncelleme :12 Şubat 2009 Perşembe 19:43:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?