6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

TSO ziyaretlerine devam ediyor

TSO ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Kdz. Ereğli TSO Başkanı ve yönetimi Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç ve yönetim kurulu üyeleri Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve yönetimini ziyaret etti.

 TSO Başkanı Genç, gelecek günlerde bir toplantı yapacaklarını belirterek, “Birlik beraberlik havası içerisinde kurumlarımızı bir araya getirerek, Ereğli'de neler yapabiliriz bunlar hakkında fikir alış verişi yapacağız. Tabi biz bu işin tepesinde değiliz. Ama bir kolektif çalışmayı ortaya koyabileceklerin olduğunu biliyoruz. Gelecek günlerde sizleri yapacağımız toplantıya davet etmek sizlere de danışmak için ziyarette bulunduk” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol da, kırsal alanlardaki sorunlarında ele alınmasını isteyerek, “Bizleri ziyaret etiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Artık bunu eyleme geçirelim geç bile kaldık. Çünkü, zaman hızlı bir şekilde akıyor. Bu zamana ayak uydurmakta tabi ki kolay değil. Zonguldak, Ereğli ve Alaplı bizim için önemli olandır. Bu birlik beraberliği yakın zamanda hayata geçirirsek çok iyi olur. Yapabileceklerimizi masaya yatıralım. Ereğli hak ettiği yerde mi, değil. Zonguldak emeğin başkenti deniliyor. Zonguldak'ın ödediği vergilerin geri dönüşümü oluyor mu? Biz her türlü çalışmalarda muhtarlar olarak destekliyoruz. Kırsal alanlardaki sorunlarında masaya yatırılmasını istiyoruz” dedi.

TSO ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 15:52:05
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 16:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?