3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Tüketici haklarından kampanya

Zonguldak Tüketici Hakları Derneği ekmeğe ve Suya yapılan zammın kaldırılmasını isteyerek imza kampanyası başlattı. 

Zonguldak Tüketici Hakları Derneği tarafından Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığı önüne stant konularak ekmeğe ve suya yapılan zammın ve Türk Telekom'un uyguladığı sabit ücretin kaldırılması istendi. Zonguldak Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ali Topaloğlu, ekmeğe ve uya yapılan zammın kaldırılmasını istediklerini belirtti. Toplanan imzaların belediye meclisine sunacaklarını belirten Topaloğlu, Türk Telekom'un uyguladığı sabit ücretin de kaldırılmasını istedi.

Topaloğlu, “Türk Telekom'un tüketicilerimizden sabit ücret adı altında her ay talep ettiği ücret haksız ve dayanaktan yoksun olduğu Tüketici Hakem Heyetleri ve Tüketici Mahkemeleri tarafından belirlenmiş olup, bu nedenle tüketicilerimizden Türk Telekom tarafından kesilmekte olan sabit ücretin kaldırılmasını talep ediyoruz.

Ekmek ve suya yapılan zammında kaldırılması için imza kampanyası başlattık. Topladığımız bu imzaları Belediye Meclisine sunup ekmek ve suya yapılan zammın kaldırılmasını isteyeceğiz. Bu zammı kabul etmiyoruz” dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 13:33:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?