3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Türk-İş seminerleri tamamlandı

Türk-İş tarafından düzenlenen ve ilk günün Türk-İş Genel Başkanı Mutsafa Kumlu'nun da katıldığı Zonguldak'ta iş sağlığı ve güvenliği seminerleri tamamlandı.


Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Şemsi Denizer Konferans Salonu'nda düzenlenen ve 2 gün süren eğitim seminerlerinin açılışına Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu'da katılmıştı.

Konfederasyona bağlı işyeri baş temsilcileri, iş yeri temsilcileri ile iş sağlığı ve güvenliği kurulunda görevli üyelere verilen seminerlerin son gününde ise uzman sendikacılar Fikret Sazak, İsmail Hakkı Kurt, Dr. Vahide Bilir ile Çevre Bakanlığı Uzmanı Hakan Fariçoğlu tarafından "Ekonomik kriz ve sendikalar", "iş sağlığı ve güvenliğinde işverenlerin yükümlülükleri ve İSG kurallarında işçi temsilcilerinin görevleri", "meslek hastalıkları, ev ve iş kazalarından korunma yöntemleri ve ilk yardım", "insanların çevre açısından karşı karşıya kaldığı başlıca sorunlar” başlıklı konular anlatıldı.


Konuşmacılara verilen çeşitli hediye ve plaketlerle teşekkür edilirken, katılımcılar ise verilen bilgiler nedeniyle seminerin kendilerine büyük yarar sağladığını ifade etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 21:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?