3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Türkeş'e ilahili anma

Ülkü Ocakları Zonguldak İl Temsilciliği, MHP’nin eski Genel Başkanı Alpaslan Türkeş’i ölümünün 8. yıl dönümünde dualarla andı.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Şemsi Denizer Salonu’nda dün akşam düzenlenen anma gecesine, MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan, Türk Ocağı Başkanı Erol Şeref, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Başkanı Salih Alemdar, ülkücü gençler ve davetliler katıldı.

Ülkü Ocakları Zonguldak İl Temsilcisi Niyazi Kıransoy yaptığı açılış konuşmasında, Türkiye’de tescilli vatan hainlerinin itibar gördüğünü belirterek, "Ülkemiz, azınlık cehennemine çevrilmek istenmektedir. Misyonerlik faaliyetleri artarak devam etmektedir. Türkiye ve bu millet sahipsiz değildir" dedi.

MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan ise "Bu dava çok badireler atlatmıştır. Bu dava ilk kez 12 Eylül 1980’de dağıtılmıştır. Büyük önderimiz Alpaslan Türkeş tarafından kısa sürede toparlanarak birliktelik sağlanmıştır. Ancak bu dava ikinci büyük dağılımını 3 Kasım’da yaşamıştır. 3 Kasım’dan sonra bizleri, gemiyi terk eden fareler gibi bırakıp gidenler, bugün geri dönme telaşı yaşamaktadır. Dava arkadaşlarımız bunlara dikkat etmelidir" diye konuştu.
Anma gecesi, Kur’an-ı Kerim ve okunan ilahilerle devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2005 Cuma 16:15:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
idris çayır IP: 85.98.26.xxx Tarih : 11.04.2005 20:39:11
Vah vah dine saygı kalmamış böyle birinedemi ilahi ve dualar okunursa vah vah diyorum