3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Türkiye Sirki'nden gösteri

Türkiye Sirki, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde gösteri düzenledi.


Türkiye’nin tek salon sirki olan Türkiye Sirki, Çaycuma Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında Belediye Düğün Salonu’nda iki gün boyunca gösteri yaptı. Gösterileri Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve eşi Gönül Gülşen, AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ile çok sayıda kişi seyretti. 17-18 Ocak 2009 tarihleri arasında düzenlenen gösterilerde sihirbazlar, palyaçolar, ateşbazlar, jonglörler ve dev piton yılanı seyredenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Sahnede ikiye bölünme numarası ile dünyaca ünlü Ukrayna Devlet Sirki’nden sanatçıların gösterileri seyircileri etkilemeyi başardı.

Gösterilerde 3 metre uzunluğundaki dev piton yılanı, çocukların ilgi odağı oldu. Çocuklar dev piton yılanı ile fotoğraf çektirirken adete birbiriyle yarıştı. Gülşen, “Tüm emeği geçenleri kutluyorum. Gösterilere halkımızın ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Sanatsal ve kültürel etkinliklerimiz imkanlarımız ölçüsünde devam edecek” dedi.
Gösteriler sonunda Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Türkiye Sirki Sanat Yönetmeni Ulaş Cankurt’a çiçek takdim edip teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 13:39:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?