3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

'Türkiye tehlikeli bir sürece gidiyor'

Saadet Partisi (SP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, CHP ve DTP'yi kum torbalarına benzetti.


SP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, merkez divan toplantısında partililere yaptığı konuşmada, CHP ve DTP'yi boksörlerin çalıştırıldığı kum torbalarına benzetti. Yusuf Özcan, son dönemlerde terörist Abdullah Öcalan'ın taciz edildiği yönündeki iddiaların bilinçli bir şekilde gündeme getirildiğini söyledi. Siyasetin CHP'yi kum torbası gibi kullandığını ileri süren Özcan, şöyle konuştu: "Siyasette yıllardır kör dövüşü sürüp geliyor. Son günlerde de terör olayları bu kör dövüşün içerisine çekildi.
Çünkü terör haricindeki tüm doneler boşa çıktı. Eski boksörleri çalıştırmak için kullanılan kum torbası misali uzun süre CHP kullanıldı. Şimdi CHP kum torbasının işi bitti. Siyaset yeni bir kum torbası buldu. O da DTP. Son dönemlerde Abdullah Öcal'ın taciz edildiği ileri sürülüyor. Bunlar özellikle gündeme getiriliyor. Ülke çok tehlikeli bir sürece sürükleniyor. Kör dövüşlerde boksör gibi tek dik ve onurlu sesin SP olduğu anlaşılmaya başlandı."
Tüm partilileri, yerel seçimler öncesi kapı kapı dolaşarak çalışmaya davet eden Özcan, toplantıda Zonguldak'ın merkezine bağlı Elvanpazarcık beldesi belediye başkan adayı Yaşar Kocabıyık'ı da kamuoyuna tanıttı. Bu seçimlerde SP'nin oy patlaması yapacaklarına inandıklarını anlatan Özcan, şöyle konuştu: "İnşallah bu seçimlerden en karlı parti Saadet Partisi çıkacaktır. Harun gibi gelip kanun gibi gidenlerden de olmayacağız.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2008 Pazar 16:19:56
Güncelleme :9 Kasım 2008 Pazar 16:22:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?