6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Uçak seferleri yeniden başladı

ZONGULDAK HAVAALANINA YILIN İLK UÇAK SEFERİ

Zonguldak Havaalanı’na yılın ilk uçağı, hava muhalefeti nedeniyle 3 saat rötarlı indi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde 1999 yılında ilk yolcu uçağının indiği Zonguldak Havaalanı'nda, ara verilen seferlere bugün yeniden başlandı.

Seferlerin ilk gününde Düsseldorf’tan gelen uçak, yoğun sis nedeniyle pisti pas geçti. Ankara Eseboğa Havaalanı’na inen uçak, yakıt ikmalinden sonra yeniden yeniden Zonguldak Havaalanı’na yöneldi. Öger Türk'ün organizasyonuyla gerçekltirilen uçuşta Germania Airlines'a ait 148 kişilik uçak, 3 saat sonra alana iniş yapabildi. Havaalanı’na ayak basan yolcular, yağan sağanak yağışa rağmen çiçekle karşılandı. Saltukova Belde Belediye Başkanı Adil Düzlü ile Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, aksaklıktan dolayı özür diledi. Özşahin, "Salı günleri Düsseldorf, Perşembe günleri ise Düsseldorf ve Dortmund'a seferlerin yapıldığını kaydetti. Özşahin, "Haziranda sefer sayıları artacak. Bu yıl yüksek taleple karşı karşıyayız. Kısa zamanda da iç hatlarda gelişmeler olabilir" dedi.

ZONGULDAK HAVAALANINA YILIN İLK UÇAK SEFERİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 22:11:04
Güncelleme :30 Mart 2010 Salı 23:17:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fehmi demir IP: 85.110.71.xxx Tarih : 31.03.2010 23:42:35

uçakların inmesi zonguldak halkının sevincidir neden derseniz 94 yılına kadar zonguldak 2. almanya olarak bılınırdı 95 de baslayan goc sımdıkı zamanlarda yıne devam etmektedir bunun için hava deniz karayolu ve tren gibi ulaşıma sahip olan zonguldak turizm veçevreninde iş sağlayabilceği yer karaelmas'a saygı sevgi duyalım sahip çıkalım sözlerim bazen düzgün olmasa da ben zonguldağın bu önümüzdeki yıllarda buyucegını umuyorum ve hava yolunun iç ve dış hatlara açık olmasını diliyorum saygılarımla zonguldak sevdası antlaydan selamlar