3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Uçan otomobil TSO binasına girdi

Zonguldak'ta sağanak yağışta ıslanan yolda kontrolden çıkan bir otomobil, 3 metre yükseklikten uçarak Zonguldak Ticaret Sanayi Odası (ZTSO) binası ile trafolarının bulunduğu ek bina arasındaki boşluğa düştü.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ta şehir merkezi istikametinden Fener Mahallesi istikametine seyir eden Namık Ö. idaresindeki 67 EP 253 plakalı araç, yağmur nedeniyle ıslanan ve kayganlaşan yolda virajı alamayarak 6 metre boyundaki istinat duvarına çarparak, ZTSO binasına girdi. Bilinçli bir şekilde bile park edilemeyecek kadar dar alanda dik pozisyonda duran otomobil, görenleri şaşırttı.

İlginç kazadan sürücü Namık Ö. hafif yaralandı. Kazanın şokunu atlatamayan sürücü, TSO binasına götürülerek istirahat ettirildi. Gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansa bindirilen sürücü, Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Duvarın yüksekliği nedeniyle aracın çıkarılması için Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası'ndan vinç çağırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, araç sürücüsü Namık Ö.'nün daha önce alkollü araç kullanırken yakalandığı ileri sürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 18:10:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?