3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Uçar'dan terör saldırısına kınama

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Hakkari Şemdinli'de yaşanan terör olayını kınadı.


Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, 17 şehidin olduğu terör olayını kınayarak açıklamada bulundu. Uçar, "Ramazan bayramımızın hemen ardından geçtiğimiz Cuma günü 3 Ekim tarihinde hain pkk tarafından, kayıp olduğu bildirilen 2 askerimizin de cenazelerine ulaşılmış olmasıyla birlikte toplam 17 askerimizin şehit edilmesi, dolayısıyla son derece üzgün ve bir o kadar da kızgın ve hiddetliyim.

Bu hain saldırıyı, gerçekleştiren şer güçleri ve bu güçlere her ne şekilde olursa olsun yardım ve yataklık yapan herkesi ve her kesimi şiddet ve nefretle kınıyorum. Bu çeşit hain saldırıların halkımız arasındaki birlik ve beraberliği daha da arttıracağı bu saldırıları gerçekleştirenler tarafından çok iyi bilinmeli.

Türkiye Cumhuriyeti tüm vatandaşları ile birlikte bu birliğe ve bütünlüğe inanmıştır ve hiç kimseye verecek bir karış toprağın bile olmadığını herkese haykırmaktadır. Bu son derece yoğun duygu ve düşüncelerle bir kez daha bu üzücü olayı kınıyor, şehitlerimize Allah'tarn rahmet, acılı şehit ailelerimize ve tüm halkımıza başsağlığı diliyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 19:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?