3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ücretsiz göz muayenesine ilgi büyük

 Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Dünya Göz Hastanesi Mobil ekipleri tarafından yapılan ücretsiz göz muayenesine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 

Yağmura rağmen yoğun ilgi gören Mobil klinikte, 5 gün içerisinde yaklaşık bin 200 kişi göz kontrolünden geçirildi. 

Çaycuma İlçesinde Dünya Göz Hastanesi Mobil Göz Kliniği’nde, vatandaşlar göz sağlığı taramasından geçiriliyor. Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte işbirliği Belediye Meydanı’nda yapılan göz muayenesinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yağan yağmura rağmen vatandaşlar şemsiyelerle birlikte kliniğe gelerek, tedavi oldu. Mobil Klinik Sorumlusu Murat Köroğlu 5 kişilik ekiple çalıştıklarını ekibin içinde bir uzman operatör doktor olduğunu kaydetti. 5 gün içerisinde bin kişiden fazla kişinin muayene edildiğini anlatan Köroğlu, “Çaycuma’da sürdürülen muayenelerde bin kişiyi aşkın kişiyi kontrolden geçirdik. Bunlardan yaklaşık olarak 250 kişinin gözlerinden rahatsız olduklarını tespit ederek, hastanelere yönlendirdik. Yoğun ilgi olması nedeniyle belediyeden yardım istedik. Dışarıdaki sıranın düzenli olabilmesi için yardım istedik” dedi. 

Köroğlu, bu zamana kadar 50 ilde ve 100 ilçede bu sağlık taramasını yaptıklarını buradan da Safranbolu ve Karabük’e geçeceklerini ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 16:44:22
Güncelleme :26 Mart 2008 Çarşamba 16:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?