3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ücretsiz otobüs kartı sahiplerine uyarı

Ereğli Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü, halk otobüslerinden ücretsiz yararlanma kartlarının ocak ayı sonuna kadar değiştirilmesi gerektiğini belirtti.

Ereğli Belediyesi Ulaştırma müdürlüğü tarafından belediye çalışanlarına, basın çalışanlarına, Muharip Gazilere, özürlülere verilen kartların 2008 yılı itibari ile değiştirilmeye başlandığı ve eski kartların ocak ayı sonuna kadar geçerli olduğu açıklandı.

Ereğli Belediyesi Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar, "Belediyemizce verdiğimiz kartları değiştirmek zorundayız. Çünkü işten çıkanlar, iş değiştirenler oluyor ve kartları iade etmiyorlar. Bizde kartların renklerini değiştirmek zorunda kalıyoruz. Yeni kartlar onaylanıncaya kadar eski kartlar Ocak ayı sonuna kadar kullanılabilecek, Şubat ayı itibarı ile yeni kartlar kullanıma geçecek. Ayrıca Şuan cihaz ile ilgili testlerimiz sürüyor, güzel sonuçlar alındı. Bir çok halk otobüsüne bu cihazları taktık. Ocak ayı sonunda belediyemizce düzenlenecek olan törenle hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Emniyetin yanında bulunan halk otobüsü duraklarının üstünün kapatılacağını da belirten Ağar, vatandaşların yağmurlu havalarda ıslanmaması için böyle bir karar aldıklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 13:02:57
Güncelleme :22 Ocak 2008 Salı 13:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?