6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Uçurtma Şenliği'ne büyük ilgi

UÇURTMA ŞENLİĞİ'NE BÜYÜK İLGİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kestaneci Mahallesi Radar Mevki Uçurtma Tepe de düzenlenen Uçurtma Şenliği'ne çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kapsamında Ereğli ye gelen Ukrayna, Gürcistan, Bulgaristan Folklor gruplarının gösterileri beğeniyle izlendi. Şenlikte konuşma yapan Karadeniz Ereğli Belediye başkanı Halil Posbıyık şunları kaydetti:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliklerinin daha renkli geçmesi için Belediye olarak hazırlıklarımızı yaptık. Gürcistan, Ukrayna ve Bulgaristan'dan çocuk folklor ekiplerini davet ettik. Amacımız, çocuklarımızı kaynaştırmaktı. Misafirlerimiz Orhan Oğuz, Erdemir ve Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin evlerinde kalıyorlar. Velilerimiz ve öğrencilerimiz ilgi ve alakayla misafir ediliyor. Gruplar, çeşitli okullar, Ormanlı Beldesi'nde folklor gösterileri yaptılar. Halkımız bu yavrularımızı bağrına bastı misafir etti. Sevgilerini esirgemediler. Velilerimiz beni telefonla arıyor memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Öğrencilerimiz için 23 Nisan dolayısıyla düzenlediğimiz Uçurtma Şenliği de yine çok renkli bir şekilde gerçekleştirildi. Çocuklarımız bizim için çok değerli. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Tüm çocuklarımızın ve öğrencilerimizin dünyanın en büyük çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum."

UÇURTMA ŞENLİĞİ'NE BÜYÜK İLGİ
UÇURTMA ŞENLİĞİ'NE BÜYÜK İLGİ
UÇURTMA ŞENLİĞİ'NE BÜYÜK İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 17:15:00
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 17:19:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?