7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Umreciler yemekte buluştu

UMRECİLER YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Umreden dönen hacı adayları yemekte bir araya geldi.

Ereğli ilçesinde Umreden dönen hacı adayları Merkez Alimolla Camii Emekli İmam Hatibi Ali Aksoy tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Şahinler lokantasında gerçekleştirilen yemeğe, İlçe Müftüsü Osman Aydın, Merkez Alimolla Camii Emekli İmam Hatibi Ali Aksoy, çok sayıda din görevlisi ve umre seyahatinden dönen vatandaşlar katıldı.

Yemekte konuşan Merkez Alimolla Camii Emekli İmam Hatibi Ali Aksoy, kutsal mekanlara gidip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve bu mutluluğu meslektaşları ve manevi iklimden nasibini alan umrecilerle paylaşmak için bugün bir araya geldiklerini belirterek, ”Bu sene Mekke ve Medine’de ki ilgi özellikle genç Türk hacıları tarafından oluştuğunu görmek, genelde bu güzel mekana gençlerin ilgi gösterdiğini görmek ayrı bir güzellik, ayrı bir sevinç ortamı oluşturdu. Umrecilerimizle birlikte güzel günler yaşadık. Bu güzellikleri sizlerle paylaşmak için bir araya gelmeyi arzu ettik. Bu vesile ile bugün bizleri yalnız bırakmayan Müftümüze ve sevgili meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kdz. Ereğli ilçe Müftüsü Osman Aydın da, bu tür organizasyonların umrecilerin motivasyonunu arttırmak açısından büyük önem arz ettiğini ifade ederek Ali Aksoy’u tebrik etti.

Umreciler yaptıkları seyahat sonrasında, hiçbir güçlükle karşılaşmadıklarını belirterek, beklenilenin üzerinde hizmet gördükleri için Ali Aksoy’a teşekkür ettiler. Hac kurası açıklandıktan sonra yine umre yolculuğunda olduğu gibi hac görevlerine de Ali Aksoy ile gitmek istediklerini belirtmeleri üzerine Aksoy, İkram Turizm ile kurada ismi çıkan ve hacca gitmek isteyen hacı adaylarına en kaliteli hizmeti vereceklerini söyledi.

UMRECİLER YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 12:49:03
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 14:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?